100% sol.png
Profilfoto thumbnail_IMG_9278.jpg

Om mig &
FLOW YOGA

Jag är certifierad yogainstruktör i Global Yoga, samt certifierad Aroma Touch-behandlare.
Inom Global Yoga har jag även utbildning i Yinyoga, samt Yoga Nidra.

 

Innan jag utbildade mig till  yogainstruktör i Global Yoga har jag i över 20 år utövat Ashtanga Yoga, Iyengar Yoga, Power Yoga, Hatha Yoga. mm.

 

Min övertygelse är att yoga är för alla. Därför erbjuder FLOW YOGA  många olika klasser, med olika intensitet, och vi erbjuder alltid olika alternativ i klasserna, så att du kan anpassa träningen utifrån din yogavana, dagsform och lust.

På FLOW YOGA erbjuder vi en bredd för att du ska kunna hitta klasser som ger både styrka, rörlighet, balans, återhämtning & vila. Helt enkelt ett holistiskt perspektiv på kroppslig och mental hälsa.

 

Du hittar även fyspass/funktionell träning hos oss. Dessa pass leds av gruppträningsinstruktör och löpcoach JENNIE ELM. Jennie har en gedigen bakgrund inom träning, och i hennes klasser erbjuds ett helhetsperspektiv där du får jobba både mjukt och starkt utifrån dina förutsättningar.

 

Samtliga yoga- och träningspass avslutas med avslappning.

 

FLOW YOGA ÄR FÖR DIG SOM SÖKER EN PERSONLIG STUDIO I MINDRE FORMAT!

En yogastudio med det lilla extra!

Min önskan är att du ska kunna landa i dig själv på FLOW YOGA. En liten oas mitt i stan, med utsikt över stadens takåsar, där du är välkommen precis som du är. Som att yoga och träna hemma i ditt eget vardagsrum, men utan krav och distraktioner.  En oas där du kan släppa på prestationer och landa i nuet för en stund!

Du erbjuds alltid något gott att dricka & tugga på efter din klass. 
På samtliga morgonklasser bjuds du på lättare frukost!

YOGA WITH A VIEW

Resurs 101_edited.png
OMDÖMEN

Sofia R

Fantastiskt bra yogaledare som skapat en underbar oas i Jönköping. Jag känner mig alltid som ny både fysiskt och mentalt när jag går därifrån. Rekommenderas varmt!

Malin K

Fantastiskt skön start på dagen och veckan på Flow Yoga! En timme av mjukgörande och energi-på-fyllande yoga i den mysigaste yogasalen med underbar utsikt över takåsarna.

Chloe S

Vacker atmosfär i studion, underbar positiv instruktör med bra utomhusklasser att erbjuda också under sommaren.