top of page

AROMA TOUCH PÅ FLOW YOGA

100% sol.png

Behandling med eteriska oljor

Aroma Touch är en skön avkopplande behandling där vi använder oss av 8 olika eteriska oljor/oljeblandningar som masseras in med mjuka rörelser längs energimeridianer på rygg, nacke, öron & fötter. Meridianer är linjer som löper genom kroppen. Genom att stimulera punkter som befinner sig på banorna kan man påverka även andra delar av kroppen.

 

Oljornas sammansättning har i syfte att hjälpa kroppen återställa balansen, minska stress, öka cirkulation, stärka immunsystemet, öka koncentration & ge stöd åt kroppens respons på inflammatoriska processer.

 

Dessutom ger behandlingen dig en känsla av avslappning och välbefinnande. Rygg- och nackbesvär lindras, och kan också få lindring av värk och inflammation i muskler och leder.

Behandlingen tar 45-50 minuter, men vi avsätter 60 minuter till dig.

Bra att veta: ta gärna av dig örhängen & halsband då vi masserar dessa områden. Oljorna går in i huden, så du blir inte kladdig, däremot kan det vara bra att veta att oljan även kommer i håret. Du kommer få ta av dig på överkropp och fötter innan du lägger dig på massagebädden !

 

INVESTERING: 1 gång 490:-

KLIPPKORT 3 GGR: 1200:-

100% sol.png

Eteriska oljor

Eteriska oljor har framförallt en härlig doft som har stor inverkan på både vårt humör och våra känslor.

 

När doften kommer i kontakt med receptorer i näsan skickas information till hjärnan och på så sätt kan vår sinnesstämning påverkas.


Väldigt små molekyler som gör att de kan ta sig in i vår kropp även via huden och påverka oss på djupet.

 

De kan vara uppiggande, lugnande, hjälpa oss hitta fokus, underlätta andningen, påverka immunsystemet mm

 

Vill du köpa med dig egna oljor hem från studion har vi flera olika oljor och blandningar att välja emellan. Vi kan även hjälpa dig blanda en egen personlig olja utifrån dina behov och önskemål!

Vi har även yogaklasser där vi använder oss av oljor i flödet, såsom Aroma Flow.

Alla oljor som vi använder i behandling & klasser, samt de som säljs i studion är ekologiska.

oljeblandning1_edited_edited.jpg
bottom of page